حسین جوادی عصر امروز در جمع هنر و رسانه شهرستان آمل با بیان اینکه مجموعهای که در این شهرستان در بخش هنر وجود دارد تکرارنشدنی هستند، اظهار کرد: ارزشگذاری هر یک از هنرمندان از وظایف ارشاد اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ و هنر در حدود ۲۸ زیر مجموعه کلیدواژه دارد، با اعلام اینکه نوع نگاه به بخش فرهنگ و هنر مناسب نیست و یک هنرمند پس از سی سال فعالیت به جایگاه بالایی نمیرسد، بیان کرد: هر یک از هنرمندان گنجینهای هستند که باید کشف شوند و وزارت فرهنگ موظف به رعایت جایگاه، شأن و منزلت آنها است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تاکید بر اینکه رسانههای استان فعالترین عرصه خبری در کشور هستند، عنوان کرد: اگر شأن فرهنگ و هنر حفظ شود آن مشکلات نه تنها به چشم نمیآید بلکه حل میشود؛ نوع فرهنگ و هنر در سیستم اداری باید تغییر کند.
وی از فعالیت ۱۷ روزنامه، شش دفتر خبرگزاری و ۸ نشریه استانی در مازندران خبر داد و گفت: با وجود چنین عرصهای باید قدرت را در این استان ایجاد کرد و رسانه باید مشخص کند که چقدر در خدمت فرهنگ و هنر است و اگر این همپوشانی انجام شود دیگر دستگاهها جرأت تلنگر زدن به فرهنگ و هنر را ندارند.
جوادی افزود: مظلومترین بخش شعر است و با وجود چنین جایگاههایی باید برای ارتقای شأنیت این حوزه تلاش داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه اکنون چهار محور آفت شناسی، آفتزدایی، بسترسازی و برنامهریزی با تشکیل تیمی در مسیر مدیریت تعریف شده است، تصریح کرد: در این تیم ابتدا باید آفتهای فرهنگ و هنر، شناسایی شود و با بسترسازی و برنامهریزی آفات را از بین برد. اقتصاد هنر از موضوعات مهم دیگر در حوزه فرهنگ و ارشاد استان است که باید در این زمینه ورود کرد.
وی از برگزاری جشنواره استعدادیابی در عرصه فرهنگ و هنر خبر داد و گفت: این نهاد ۱۶ تفاهمنامه با دستگاههای اداری و دولتی در دستور کار دارد تا تمام دستگاهها را پای کار فعالیت در فرهنگ و هنر درآورد که البته نیاز است دو درصد بودجه فرهنگی را به این حوزه اختصاص بدهند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تأکید بر اینکه با استعدادیابی در مدارس و انتقال هنرمندان برای آموزش میتوان سرمایهای برای این استان فراهم کرد، خاطرنشان کرد: امروز با وجود فضای مجازی باید هنر را از پستو درآورد و وارد فضای مجازی کرد تا به شناساندن هنر این استان به مردم پرداخت.