• امروز : چهارشنبه - ۲۸ اردیبهشت - ۱۴۰۱
2

نانوایی‌های مازندران با مشکل سهمیه آرد روبه‌رو هستند

  • کد خبر : 256
  • 13 سپتامبر 2020 - 6:44
نانوایی‌های مازندران با مشکل سهمیه آرد روبه‌رو هستند

رئیس اتحادیه آرد و نان با اشاره به اینکه کیفیت آرد نانوایی‌های استان مطلوب نیست، گفت: نانوایی‌های مازندران با مشکل سهمیه آرد مواجه هستند. علی اصغر محمودی صاحبی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهارداشت: در بحث کیفیت آرد با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته متاسفانه کیفیت آرد واحدهای تولیدی مطلوب نیست. […]

رئیس اتحادیه آرد و نان با اشاره به اینکه کیفیت آرد نانوایی‌های استان مطلوب نیست، گفت: نانوایی‌های مازندران با مشکل سهمیه آرد مواجه هستند.

علی اصغر محمودی صاحبی در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در ساری، اظهارداشت: در بحث کیفیت آرد با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته متاسفانه کیفیت آرد واحدهای تولیدی مطلوب نیست.

وی با اشاره به کیفیت پایین آرد، افزود: نانوایی‌ها به دلیل ضعیف و سست بودن گلوتن متاسفانه از مقدار زیاد نمک استفاده می‌کنند با توجه به اینکه استفاده استاندارد برای هر کیسه از نمک ۷۰ تا ۸۰ گرم اما به‌دلیل کیفیت پایین آرد از یک تا دو کیلوگرم نمک برای پخت نان استفاده می‌کنند.

رئیس اتحادیه آرد و نان ساری با اشاره به آمار دانشگاه علوم پزشکی درباره مشکل گوارشی و انواع بیماری، تصریح کرد: چند درصد آمار دانشگاه علوم پزشکی استان در بروز یکسری بیماری‌ها به مصرف نان بر می‌گردد که دلیل آن استفاده زیاد نمک برای بی کیفیت بودن آرد است.

وی دلیل مطلوب بودن کیفیت آرد در یک مقطع زمانی را واردات آرد از کشور روسیه عنوان کرد: متاسفانه بزرگ‌ترین مشکل نانوایی‌های استان بی کیفیتی آرد است.

لینک کوتاه : https://sari24.ir/?p=256

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.