با بیان این که سازمان ملی استاندارد ایران متولی اصلی اجرای استانداردهای اجباری است، اظهار کرد: فلزات گران بها بر اساس قانون، مشمول مقررات اجرای استانداردهای اجباری در حوزه تولید، تمرکز، توزیع و فروش است.
وی با بیان این که استاندارد به منظور ایجاد قابلیت شناسایی تولیدکنندگان طلا و جواهر به آنها کد شناسایی حسب استقرار در استان ها، اختصاص می دهد، افزود: در استان مازندران ۲۷ واحد تولیدی مصنوعات طلا فعالیت می کنند که با حرف لاتین «J» مشخص شده اند و تولیدکنندگان پس از دریافت کد شناسایی موظفند کد شناسایی و عیار طلا را روی مصنوعات طلا تولیدی خود در محل قابل رویت حک نمایند.
سرپرست اداره کل استاندارد استان مازندران با اشاره به اینکه بخش توزیع و فروش طلا نیز مشمول استاندارد میشود، تصریح کرد: به دلیل فراوانی واحدهای توزیع کننده و فروشنده طلا در استان، نظارت جدی بر آن از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی در ادامه تأکید کرد: ما به دنبال تعامل و ارتباط تنگاتنگ با اعضای اتحادیه طلا و جواهر استان هستیم تا در نهایت با قوت اعلام کنیم طلای تولیدی و عرضه شده در مازندران، دارای استاندارد لازم است.
رحیمی خاطرنشان کرد: در زمان بازرسی در صورت بروز انحراف حسب دستورالعمل مربوطه برخورد قانونی با تولیدکنندگان صورت خواهد پذیرفت.