• کد خبر : 334
  • تاریخ انتشار : 30 نوامبر 2020

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران گفت: میزان صادرات مرکبات روزانه ۴۰ تا ۵۰ کانتینر است که موجب رونق صنعت مرکبات استان مازندران شده است.

محمد ایزدی با بیان اینکه تاکنون حدود ۵۰ درصد مرکبات استان برداشت شده است، گفت: پیش بینی می‌شود امسال نیز همچون سال گذشته ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرکبات در استان برداشت شود.

وی به ارقام مختلف نارنگی و پرتقال اشاره کرد و افزود: وضعیت کمی و کیفی تولید مرکبات امسال خوب است و از زمان شروع برداشت نارنگی از اوایل مهرماه تاکنون صادرات در حال انجام است.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران گفت: میزان صادرات مرکبات روزانه ۴۰ تا ۵۰ کانتینر است که موجب رونق صنعت مرکبات استان مازندران شده است.

این مسئول یادآورشد: با توجه به اینکه میزان تولید مرکبات امسال بالغ بر ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن است،به فرض ارزش مرکبات کیلویی ۶ هزار تومان، پیش بینی می شود معادل ۱۶۰ هزار میلیارد تومان امسال ارزش تولید این محصول در استان باشد.

توصیه فنی برداشت مرکبات در استان مازندران

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه برداشت مرکبات به ویژه پرتقال تامسون آذرماه در استان اوج می گیرد، به باغداران توصیه کرد با رعایت مسائل فنی نسبت به برداشت میوه اقدام کنند.

ایزدی گفت: بارندگی در طول برداشت یا بعد از برداشت سبب ایجاد ضایعات شده لذا سعی شود میوه‌ها در شرایط خشک برداشت شوند.

وی افزود : هنگام برداشت میوه‌ها برای جلوگیری از ایجاد زخم در سطح پوست، کارگران باید دارای ناخن‌های کوتاه بوده و از دستکش استفاده کنند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: باغداران همچنین با عملیات گرما درمانی با آب ولرم  ۳۷ تا ۴۰ درجه در زمان شست و شوی میوه بعد از برداشت و نایلون پیچ کردن و انتقال آن به انبار از پوسیدگی این محصول جلوگیری کنند.

 

ایسنا

دیدگاه شما